Beste allemaal,

Wij zitten dit schooljaar (2017 – 2018) met 21 kinderen in groep 6. We hebben een ijverige klas. Iedereen heeft zijn/haar talenten. Deze willen we graag met elkaar delen, zodat we allemaal wijzer worden.

De les begint iedere dag om half negen, maar we mogen om kwart over acht al de klas in. Dan mogen we gaan lezen, flitsen op de computer, opdrachtjes in een werkboekje maken of nog wat werk afmaken.
De korte middagpauze is van twaalf uur tot kwart voor een. Eerst eten we gezamenlijk in de klas en daarna gaan we een half uurtje naar buiten. Wie toch liever thuis gaat eten, mag dat ook.

De meester vindt het ook belangrijk dat we goed leren samenwerken. Daarom mogen we best vaak met elkaar overleggen. Dat doen we soms met degene die naast ons zit en soms met het hele groepje van vier. Dat heet coöperatief leren.

Groetjes,
en meester Edgar