Centrum voor Jeugd en Gezin Cranendonck

Een plek waar opvoeders en jeugdigen terecht kunnen met vragen over opvoeden en opgroeien

De gemeente is verantwoordelijk voor de gehele jeugdzorg. Dat betekent: alle hulp, zorg en ondersteuning voor jeugdigen en hun opvoeders. Met instanties - ook in regionaal verband - heeft de gemeente hierover afspraken gemaakt zodat iedereen goed geholpen wordt. Deze taken liggen binnen de gemeente Cranendonck bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Wat is het CJG?
Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) kunnen opvoeders, jeugdigen en professionals terecht met vragen over opvoeden en opgroeien.

Stel uw vraag!
Stelt u uw vraag graag persoonlijk aan iemand? U kunt dan terecht bij een van de partners van het CJG, zoals de basisscholen, het jeugdmaatschappelijk werk, het consultatiebureau en het jongerenwerk. U kunt elke medewerker van deze organisaties aanspreken en uw vraag voorleggen. Deze medewerkers hebben rechtstreeks contact met het CJG.

Voor wie is het CJG?
Het CJG richt zich op:
- (aanstaande) ouders en verzorgers van kinderen;
- kinderen en jeugd in de leeftijd van 0 tot 23 jaar;
- professionals en vrijwilligers die met jeugdigen en hun ouders werken;

Contact met het CJG
U kunt bellen of e-mailen met het Centrum voor Jeugd en Gezin. We zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 uur tot 16:00 uur op telefoonnummer (0495) 431 234. Ook kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres cjg@cranendonck.nl.

We helpen u graag!
Wilt u meer weten over opvoeden en opgroeien, tips krijgen of geholpen worden,
bekijk dan onze website: www.cjgcranendonck.nl.